fbpx
 • Aikuisten bändikurssit

  Olet soitellut yksin kotona, mutta se on alkanut ehkä hieman kyllästyttää ja haluaisit kokeilla, miltä tuntuisi soittaa kivassa seurassa muiden kanssa. Nyt siihen on mahdollisuus!

  Aikuisten bändikurssille osallistumiselle ei ole soittotaidollisia alarajoja. Yksi soittoharrastuksen hyvistä puolista on se, että vähilläkin taidoilla bändisoiton saa kuulostamaan hyvältä oikeanlaisilla sovituksilla. Eikä haittaa vaikka olisit jo kitaravirtuoosikin, koska silloin saat vaikeampia soitto-osuuksia.

  Kurssin aikana opitaan bändisoiton perusteita rock'n rollin hengessä. Opit mm. kuinka tärkeää on kuunnella muita soittajia ja miten kompit saadaan groovaamaan. Mutta oleellisinta on kuitenkin kokea yhteissoiton hauskuus. 

  Voit myös ilmoittautua yhdessä soittokaveriesi kanssa ja päästä soittamaan samaan bändiin. Huomio yritykset ja työyhteisöt!! Olisiko parempi tapa viettää TYKY-päivää kuin opetella soittamaan työkavereiden kanssa. Voit myös saada CD-levyn muistoksi ja myöhempien aikojen iloksi.

  Bändikurssit toteutetaan viikonloppuna (la-su) tai kesäkaudella. Kursseja voidaan myös räätälöidä osallistujien toiveiden mukaan.

  Kysy lisää soittamalla tai kirjoittamalla sähköpostia.