fbpx

ilmoittaudu

  • Tällä lomakkeella voit ilmoittautua kaikkeen opetukseemme. Ilmoittautumisia otetaan vastaan koko ajan, myös kesken lukuvuoden. Opinnot voi aloittaa aina, jos vain sopiva vapaa tuntiaika löytyy.Ilmoita lomakkeella vain yhden oppilaan tiedot kerrallaan. Lähettämisen jälkeen voit palata lomakkeelle ja lähettää sitten esim. sisaruksen tiedot. Jos ilmoittaudut useampaan soittimeen/ryhmään yhtäaikaa, voit tarkentaa tietoja lisätiedoissa.
  • Tietosuojaseloste

Tässä voit kertoa, mitkä viikonpäivät tai ajat eivät sovi sinulle oppituntien ajankohdiksi. Voit kirjoittaa myös esimerkiksi, että kaikki ajat sopivat arkisin klo 16 jälkeen.
Lähetämme laskun sähköpostilla ilmoittamaasi osoitteeseen. Tarkistathan varmuudenvuoksi myös roskapostin.
Ilmoittautumisen peruminen Ilmoittautumisen peruminen on maksutonta, mikäli sen tekee vähintään viikkoa ennen kauden alkua. Mikäli oppilas peruuttaa ilmoittautumisen em. ajankohdan jälkeen tai opintokauden ensimmäisen kuukauden aikana, perimme pidettyjen tuntien lisäksi 25 € oppilaspaikan aikatauluttamisesta aiheutuneita kuluja. Lukukausimaksua EI palauteta kevätkaudella 31.1 / syyskaudella 15.9. jälkeen tehdyistä peruutuksista. Lääkärintodistusta vastaan palautamme käyttämättömät tunnit. Palautuksesta perimme 50 € toimistomaksun.