Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/musapekkaf/domains/musapekka.fi/public_html/wp-content/plugins/organic-customizer-widgets/public/class-organic-widgets-public.php on line 68
Lauluryhmät - Musa-Pekka

Lauluryhmä ja karaokeillat!

Lauluryhmässä opetellaan luonnollista ja rentoa äänenkäyttöä ja laulettavat kappaleet valitaan osallistujien mielimusiikin alueelta. Tunneilla opetellaan soololaulamista sekä stemmalaulamista. Tärkeintä on iloinen yhdessä laulaminen!

Karaokeilloissa tietenkin karaokea! Tule voittamaan itsesi! Opit uusia lauluja ja voit löytää uusia puolia itsestäsi! Itsetuntosi vahvistuu ja saat voittajan tunteen, kun uskallat esiintyä muille kurssilaisille. Kurssilla opitaan laulu- ja hengitystekniikkaa, esiintymistä, tulkintaa sekä tutustutaan karaokelaitteisiin. Kurssin päätteeksi jokainen osallistuja saa mukaansa kurssilla äänitetyn CD:n muistoksi ja innoittajaksi lauluharrastukseensa.

Ryhmäkoot: 4 – 6 henkilöä

Mikäli sinua kiinnostaa yhdessä laulaminen, laita sähköpostia tai soita. Katsotaan saadaanko ryhmät käyntiin. Ajankohdat päätetään ilmoittautuvien kesken. Hinta 160 €, joka sisältää 12 x 45 minuutin aktiivikurssia!