fbpx

Opetuksesta

Yleistä opetuksesta

  • Musa-Pekan opetustarjonta kattaa kitaran, ukulelen, kanteleen, basson, huilun, saksofonin, viulun, rumpujen, laulun, kosketinsoittimien opetuksen sekä bänditoiminnan. Lisäksi kysynnän mukaan järjestetään musiikinteorian opetusta sekä rumpujen virityskursseja. Musa-Pekka pyrkii antamaan kaiken ikäisille, alkutaidoista riippumattoman mahdollisuuden opiskella soittamista. Siksi Musa-Pekkaan ei ole edelleenkään pääsykoetta tai ikärajaa, vain halu harrastaa riittää. Oppilaittemme ikäjakauma onkin laaja – 5-vuotiaista 70-vuotiaisiin. Toki kullekin soittimelle on omat suositeltavat aloitusikänsä. Niistä kannattaa kysäistä ennen ilmoittautumista.Opetus räätälöidään henkilökohtaisesti opiskelijan taitojen ja tarpeiden mukaisesti. Näin jokainen soittaja saa tasonsa mukaista opetusta. Opetus aloitetaan tarvittaessa aivan alkeista eikä aikaisempaa soittokokemusta tarvitse olla. Voit tulla aivan sellaisena kuin olet. Musa-Pekassa ei tarvitse arkailla! Opettajakuntamme koostuu musiikin ammattilaisista tai sille alalle valmistuvista nuorekkaista ja osaavista ihmisistä, jotka omalla innokkuudellaan antavat potkua myös nuorille ja vanhemmille musiikin harrastajille.

Oppitunnit

  • Oppituntimme ovat joko 30 minuutin, 45 minuutin tai 60 minuutin mittaisia. Syys- ja kevätkausi on 14 viikon mittainen. Kesäkurssimme kestävät 8 viikkoa. Koulujen syys- ja hiihtoloman aikaan lomailemme mekin. Kokemuksen perusteella olemme huomanneet, että 30 minuuttia riittää hyvin edellisen tunnin asioiden kertaamiseen ja uuden oppimiseen. Pidemmätkin oppitunnit ovat mahdollisia ja niistä voidaan sopia erikseen. Opetusajat ovat pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin klo 14 – 21 ellei muuta sovita. Myös viikonloppuisin on mahdollista saada opetusta. Yksilöopetuksessa edistyminen saattaa olla nopeampaa, mutta toisaalta ryhmäopetuksessa etuna on se, että opiskelija oppii myös opiskelukavereiltaan eli vertaisryhmältään sekä samalla oppii kuuntelemaan muiden soittoa ja huomioimaan se omassa soitossaan.

Poissaolot

Opettaja ei ole velvollinen korvaamaan oppilaan poissaokoja. Mikäli oppitunti joudutaan perumaan opettajasta johtuvasta syystä, se aina korvataan oppilaalle toisena ajankohtana joko siirtämällä oppitunti kauden loppuun tai muuna oppilaalle sopivana ajankohtana.Tutustu opetustarjontaamme ja ilmoittaudu joko lomakkeellamme tai soittamalla. Voit myös lähestyä kysymyksin esim. sähköpostia lähettämällä.